OTA YHTEYTTÄ

Kysymykset, yhteistyöehdotukset ja muut lähestymiset osoitteeseen elisa.e.manninen@gmail.com 

Merkitsen blogiyhteistyöt postauksien yhteydessä tähdellä (*). Teen yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, joihin itse uskon ja joiden tuotteita/palveluita ostaisin muutenkin.

Kuvat ovat omiani ellen toisin mainitse. Jos haluat käyttää niitä, linkitäthän ystävällisesti blogiini.

2 kommenttia:

 1. Heippa, kiitos kivasta blogista! Löysin sen joutsensivujen kautta, kun alkukesästä muuton yhteydessä suunnittelin parvekesohvaa runkosängystä (vähän sellaista kuin teillä lavoista ja patjoista tehty...). Ihana sisustustyyli teillä. Koska mulla asustaa täällä myös sellainen karvainen kaveri, olis kiva nähdä millaisia sisustusjuttuja teillä on koiraan liittyen. Täällä on nimittäin ainakin paikka poikineen ja lelukorit, varustenaulakot jne... olis mukava nähdä millä tyylillä Morriksen kamat pysyy järjestyksessä. Ihanaa arkea ja valoisaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se parvekesohva olikin itseasiassa vain siinä meidän väliaikaisessa kodissa, täällä meillä ei ole parveketta ollenkaan.

   Hyvä idea tehdä postaus koiran tarvikkeista ja muutenkin erilaisista säilytysratkaisuista!

   Näissä viimeaikaisissa kuvissa ei juurikaan ole Morrisin tavaroita näkynyt koska Morris on ollut tosi paljon hoidossa vanhemmillani. Normaalisti sen kupit ja sänky on meillä tuolla keittiön nurkassa ja nappuloita säilytetään valkoisessa tynnyrissä. Hihnoja me pidettiin ennen sellaisessa ikean kenkäkaapissa mutta nyt kun sitä ei ole ne onkin lojunut pääasiassa lattialla.:) Niille pitäisi siis vielä joku paikka kehittää..

   Poista

Kiitos kun kommentoit!