maanantai 23. helmikuuta 2015

VIIMEINEN POSTAUS TÄLLÄ ERÄÄSe on kuulkaas semmoinen juttu, että olen päättänyt pitää "taukoa" blogin kirjoittamisesta. Ja lopettamisen sijaan haluan siis puhua tauosta, koska olen aika varma, että jossain muodossa ja jossain vaiheessa Minä ja Morris vielä palaa. Ehkäpä hieman uudella kulmalla tai sitten uuden kotiprojektin myötä, tiedä häntä. 

Nyt on kuitenkin sellainen fiilis, että on kiva antaa blogin sijasta tilaa muille jutuille ja harrastuksille. Ja johan tässä on parisen vuotta höpötelty, remontit suunniteltu ja toteutettu ja kodistakin joka nurkka moneen kertaan kuvattu.

Mutta hei, sisustamista en toki aio lopettaa (vaikka Mikan mielestä voisin siitäkin pitää vähän taukoa;))! Se jatkuu instagramin puolella, joten siirtykäähän ihmeessä sinne seurailemaan @minajamorris .

Toivottavasti blogista on ollut teille iloa ja olette saaneet täältä inspiraaraatiota myös omaan kotiinne. Toivon kaikille aurinkoista ja leppoisaa kevättä!

xxx
Elisa

10 kommenttia:

 1. Voi harmi, mutta ymmärrän. Blogisi on ollut yksi suosikeistani. Onneksi olet instassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Nyt mulla on onneksi enemmän aikaa lukea teidän muiden ihania blogeja. :)

   Poista
 2. Jään odottamaan huippuihanan blogin paluuta! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas vain harmi, mutta minäkin ymmärrän. Toivottavasti palaat vielä langoille, mutta siihen saakka seurailen sinua tuolla instan puolella :) Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 4. Voi hitsiläinen, mutta ymmärrän tunteesi täysin. Itselläkin on nyt niin paljon muuta, että (kahdelle) blogille omistettua aikaa miettii tarkasti. Mutta olipa mahtavaa seurailla blogiasi. Tervetuloa takaisin sitten joskus :) Ja kaikkea hyvää siihen muuhun elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, olenkin ihmetellyt miten ihmeessä ehdit ja jaksat kahta blogia pitää.. Mutta kiva niin, jään seurailemaan niitä!:) Ja kaikkea hyvää myös sulle!

   Poista
 5. Itsekkin olen miettinyt samaa -välillä tuntuu että aika vaan ei riitä kaikkeen.
  Mukavaa kesää ja Instassa nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, aika ei vaan riitä kaikkeen ja välillä joutuu tekemään valintoja. Itseasiassa olen nyt ollut oikein tyytyväinen tähän päätökseen vaikka aluksi tuntui vaikealta päästää irti blogista. Aikaa on jäänyt muuhun ja turha stressi blogin päivittämisestä poistui. Onneksi on kuitenkin tuo insta niin sinne voi purkaa sisustuspatoumia aina tarpeen tullen. Mukavaa kesää myös sulle! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!