keskiviikko 13. elokuuta 2014

ETEINEN

Eteinen on meillä sentään ihan entisellä paikallaan, mutta sielläkin kaikki pinnat kattoa myöten on uusittu. Saatiin eteisestä myös huomattavasti tilavampi kuin aiemmin tekemällä vaatekaapista syvyydeltään kapeampi. Tämä oli mahdollista kun hyödynnettiin seinän sisään piilotettu vanha oviaukko, jolloin takkirekille saatiin kuitenkin riittävän syvä kolo, jotta takit mahtuu kunnolla liukuovien taakse. Kaapiston molemmilla sivuilla on sitten kapeampia hyllyjä, jotka toimii loistavasti mm. kenkähyllyinä.

Kuten jo aiemmin kirjoittelinkin niin yksi kulmaus tiiltä kaivettiin esiin, mutta huonon kuntonsa vuoksi ei jätetty sellaisekseen vaan käsiteltiin antiikkilaastilla valkoiseksi. Vaikka tiiliseinä on noinkin pieni pätkä niin se tekee itseasiassa aika paljon ilmettä eteiseen ja on kiva yksityiskohta, joka näkyy suoraan myös olohuoneeseen.

Päätyseinä tapetoitiin Cole & Sonin Cow Parsley -tapetilla, josta olen tykännyt jo pitkään. Vähän mietin että joku uudempikin tuttavuus olisi ollut kiva, mutta en sitten löytänyt mitään yhtä kaunista ja tänne näin hyvin sopivaa. Koska lautalattia jatkuu myös eteisessä oli pakko hommata matto, joka suojaa käytännössä koko lattian ja on helppo pitää puhtaana. Kengät kun meillä jää joka tapauksessa juuri siihen mihin ne jalasta tipahtaa ja Morriskin tepastelee tästä kylppäriin monta kertaa päivässä kuraisilla tassuillaan. Tuo Pappelinan muovinen Lisa-matto on ollut todella positiivinen yllätys. Nyt mietinkin pitäisikö keittiön eteen ostaa vastaavanlainen kapea muovimatto.

Eteisestä tuli vähän vahingossa näin mustavalkoinen kun kaikki tavaratkin sattuivat nyt olemaan mustia tai mustavalkoisia. Ihan valmista ei täälläkään kyllä ole - joku naulakko todennäköisesti vielä laitetaan ja avaimillekin pitäisi keksiä joku järkevä paikka.

6 kommenttia:

 1. Upea eteinen - ja tuo tapetti <3 Se oli ihan nappivalinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Vilja! Ja olen kyllä kans tyytyväinen tapettivalintaan, hyvä että säkin liputit sen puolesta kun vaihtoehtoja pohdittiin. :)

   Poista
 2. Näyttää hyvälle :) Kiva toi tiiliseinän pätkä!

  Tuli noista kenkähyllymaininnoista mieleen, että oispa ihan hauska joskus kurkata hyviin säilytysratkaisuihinkin blogeissa. Sinne kaapin sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Ja se on totta, että hyvät säilytysratkaisut kiinnostaa itseäkin. Pitääpä laittaa muistiin, josko sitä joskus uskaltaisi avata myös kaapit julkisesti. :)

   Poista
 3. Oi, ompa kaunista! Hienoja yksityiskohtia, mietittyjä ja hiottuja. Tiiliseinä ja tapetti on mun suosikkeja!

  Ja koko koti on ihan älyttömän kiva, monta postausta luin taakseppäin! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla että tyykkäät! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!