lauantai 5. heinäkuuta 2014

KEITTIÖN LAMPPUJEN ASKARTELUAMuistatte ehkä kun kerroin, että ostin nämä ihanat Artekin Kultakellot meille keittiöön tason päälle? No nepä päätyivätkin sitten ruokapöydän päälle koska kun nähtiin tila valmiina todettiin, että ne sopii siihen paremmin. Tason päälle, liesituulettimen viereen puolestaan riittää hyvin vähän pienemmät (ja halvemmat) valaisimet.

Mietittiin että ihan pelkistetyt pallot olis kivat, mutta valitettavasti juuri sopivanlaista kokonaisuutta ei valmiina kaupoista löytynyt. Niinpä mukaan lähti tällainen keräilysarja eri kaupoista. Johto ja kattokuvut Perobasta, kannat Smyygistä ja itse hehkulamput Clas Ohlsonilta. Näistä pitäisi nyt sitten askarrella paskarrella valaisimet tuonne kattoon kunhan vauvalta ja aurinkoiselta säältä malttaa & kerkiää. Saas nähdä miltä lopputulos näyttää! Hintaa/lamppu tulin näin osissa ostettuna 35€/kpl.

8 kommenttia:

 1. Upeat! Näyttävät varmasti todella hauskalta mustan keittiön valaisimina. Nappivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät, uskon kans että sopii ihan hyvin. :)

   Poista
 2. Perobassa tekee aina mieli shoppailla lampunosia. :)) Tuli näköjääs näin hieman edukkaammaaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, mäkin olen monta kertaa käynyt hypistelemässä mutta ei ole aiemmin ollut tarvetta/paikkaa näille. Kiva että nyt sellainen tuli!:)

   Poista
 3. Perobassa olen noita lampun osia monesti hypistellyt. PItäis yhtä vanhaa lamppua vähän tuunata, mutta siihen pitäisi löytää todella ohutta kaunista johtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ton ohuempaa en ole itse tainnut nähdä missään, mutta sellaista vähän koristeellisempaa (jossa kahta johtoa kierretty toisiinsa vähän kun letille) taisi olla Smyygissä, jos en ihan väärin muista.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!