tiistai 15. huhtikuuta 2014

PARVEKKEEN SISUSTUS NOLLABUDJETILLA

terassi sisustusparvekesohva
terassi sisustus


terassi sisustus

terassi sisustus


Vihdoinkin on luvattu lämpeneviä ilmoja ja aurinkoa, joten huhkittiin tänään Morrisin kanssa parveke kevätkuosiin. Koska parvekkeen olemassaolosta saadaan nauttia vain tässä väliaikaisessa kodissa, en halunnut käyttää sen sisustamiseen rahaa / ostaa mitään parveketavaraa tänne pyörimään. Niinpä sisustus on koottu vähän sieltä sun täältä ja parveke toimii samalla kätevästi tavaroiden säilytyspaikkana.

Ekolavat kannoin talvella naapurin remonttijätelavalta, kun sattui sopivasti löytymään yksi kokonainen ja yksi puolikas sellainen. Niiden päälle hain kellarikomerosta tiellä pyörineet vieraspatjat ja päälle vielä vaatehuoneesta ylimääräinen sängynpeitto & tyynyt. Ja siinäpä meillä on nyt hieno parvekesohva.

Ikean hylly siirtyi eteisestä kukkahyllyn virkaa toimittamaan ja kukat siihen täältä sisältä. Meillä ei muutenkaan ole oikein mitään tasoja kukille täällä, joten ne on pyörinyt vähän missä sattuu lattialla ja pöydillä. Toivotaan, ettei ne nyt kuole tonne ulos jos tuleekin vielä pakkasöitä. Eipä silti, harva kukka mun käsittelyssä muutenkaan hengissä on selvinnyt.

Kyllähän tuolla nyt kelpaa aamukahvit juoda, vai mitä?

8 kommenttia:

 1. No kyllä kelpaa, houkuttava paikka. Niin ihanasti aurinkokin paistaa.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja nuo betoniruukut ovat vaan niin hienoja! Ollapa parveke meilläkin. *huokaus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään tästä ihanuudesta kauaa saada nauttia, mutta sitä paremmalla syyllä täytyy ottaa kaikki ilo irti.

   Poista
 3. Kyllä näyttää leppoisalta! "Sängyllä" kelpaa varmasti ottaa aurinkoa :) Meilläkin olisi tänä kesänä parvekeprojekti edessä, kun joudutaan uuden kämpän myötä luopumaan isosta lasitetusta parvekkeesta. Uudessä kämpässä on vain pikkuruinen, täysin sään armoilla oleva parveke :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kumminkin pieni parveke uudessakin. Kyllä pienestäkin saa varmasti viihtyisän sisustettua, vaikka tietysti kalusteet pitää valita niin ettei pikku sadekuurot niitä pilaa.:)

   Poista
 4. Kelpaa tuossa vaikka päivätorkut ottaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä just pötköttelen ja hyvin toimii, on lämmin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit!